Forum klanu ForgottenRealm
Stało się. Część z nas pewnie się tego spodziewała. Maul i Knife skończyli z L2 zostawiając nas samych sobie . Żeby nie przedłużać. Niech każdy wpisze w tym temacie co zamierza robić dalej, czy zostaje z nami, idzie do innego klanu albo na inny server. Zacznę od siebie.
Przyznam, że Hobby jak do tej pory rozczarowuje i to pewnie nie tylko mnie. Bug na bugu, GM jak widać nie spieszą się ze startem oficjalnego servera (Testują C5, GMMono gada coś o custom armorach. Jak dla mnie to szukają tylko powodu aby przedłużać bete). Na serverze już mamy item lagi a max online to 100 (z czego jakies +/- 30 to dual boxy). Jedno co mi sie jak do tej pory podoba to atmosfera na serverze, która powoli znika wraz z ludzmi. Duża część polaków, z którymi gadałem o serverze powiedziała mi, że nie zamierza na nim grać z wyżej wymienionych powodów. Obawiam się, Hobby podzieli los L2Extreme reborn na którym po ponownym uruchomieniu Paradise zostało około 300 osób a wcześniej online nie przekraczało 500. Ale mimo wszystko zamierzam dać Hobby szanse. Ale nie będę czekał długo. A ściślej mówiąc daje mu czas do poniedziałku (taką date ostatnio podawał Maku), może do wtorku jeśli będą jakieś przesłanki o tym, że server szybko wstanie. Jeśli nie, ide na któryś z dużych, starych serverów: DEXa albo Paradise (server ma reborn ale nie było wipe). Jeśli chodzi o klan, nic mnie specjalnie z wami nie trzyma, ale tez nic nie każe mi uciekać . Jeśli ktoś kompetentny podejmie się przewodzić temu klanowi to chętnie z wami zostanę. Kończąc tego przydługiego posta
. Kilka osób pytało mnie czy nie chciał bym przejąc obowiązków CL'a. Odpowiem tutaj, żeby nie było niejasności: Nie!
. Byłem CL raz i wystarczy, nigdy więcej nie podejmę się kierowania klanem bo nie mam na to ani czasu ani mnie to nie kręci
Miałem już pytać skąd masz info ale znalazłem to na forum hobby
GMMaku:
wipe bedzie w niedziele wieczorem .. w poniedzialek rusza server .. kiedy mnie juz nie bedzie ;p odchodze .. aha donate postaram sie zrobic za jakas godzine jak skoncze ogladac film i wrzuce na stronke lub jutro (niedziela) rano :Wink: