Forum klanu ForgottenRealm
No właśnie, niech wszyscy się wypowiedzą ;/ Na forum zarejestrowane ponad 20 osób a wypowiada się tylko Crew, Shan, DarkElf i ja. Jak dla mnie Crew może być CL a na doradztwo możesz zawsze liczyć
Ostatnio edytowany przez Bam (2007-08-12 12:17:36)
Bam napisał:
No właśnie, niech wszyscy się wypowiedzą ;/ Na forum zarejestrowane ponad 20 osób a wypowiada się tylko Crew, Shan, DarkElf i ja. Jak dla mnie Crew może być CL a na doradztwo możesz zawsze liczyć
Bam ma racje każdy ma się wypowiedzieć ale to już ( i zacznijcie pisać posty ).
Wiesz nie chodzi o to, że mają sobie nabijać posty itd. ale mogli by dać oznaki życia. Bo jak na razie widze nas tu czterech chętnych do gry a start servera ponoć jutro (oby). Nie wiem czy warto zakładać klan we 4 osoby...
Ostatnio edytowany przez Bam (2007-08-12 19:21:40)
Bam napisał:
Wiesz nie chodzi o to, że mają sobie nabijać posty itd. ale mogli by dać oznaki życia. Bo jak na razie widze nas tu czterech chętnych do gry a start servera ponoć jutro (oby). Nie wiem czy warto zakładać klan we 4 osoby...
Mi niechodziło nabijać posty tylko ogołnie je pisać ( heh zobacz że tylko piszemy w "inne" a reszta działów jakby na wymarci jest)
eee, posada klanowego tanka wolna jakby co bo ja robie TH Jeśli już myślisz o tanku to nie polecałbym TK. Dobry do party ale w pvp wiele nie zrobi. Jeśli chcesz fun tanka to SK albo DA.
Ostatnio edytowany przez Bam (2007-08-12 21:44:29)